Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Du står alltid vid min sida
Du är den som aldrig lämnar mej
Du är rosen som aldrig slutar blomma
Du är stark som stål
Du finns alltid där när jag behöver dej som mest
Du är den jag älskar




Bunden vers (Annat versmått) av Cecilia Henriksson
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-24 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Henriksson