Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmarknad

Julstjärnorna glittrar i fönsterna
Dom små bodarna är klädda i gran
Man går omkring och myser med sina nära
Helt plötsligt tittar du upp och ser snön
Stora flingor som dalar ner och lägger sej fint överallt
Det hela blev som en julmarknads dröm




Bunden vers av Cecilia Henriksson
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-24 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Henriksson