Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen

Vinden viner utanför
Regnet slår mot rutan
Mörkret är starkt utanför, men ljusen innanför lyser starkt
Nu avtar vinden men blixtarna kommer men en smäll
Värmen innanför är som solen




Bunden vers av Cecilia Henriksson
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-24 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Henriksson