Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet approach har tilldragit sig en ny approach

Jag behöver revidera min egen approach

på många av livets områden

det är bra att göra en uppkollning då och då

Som exempel kan nämnas  

att man behöver hålla koll på sin vikt

och göra något åt sin övervikt

så att ens kropp får plats i bilden

vid tagning av gruppbilder

Där kan man ju tala om "approach " i bildfältet

Man kan också behöva hålla koll på sin approach

när det gäller att köpa och samla på saker

som man egentligen inte behöver

Listan kan göras lång,

men nu måste jag ägna resten av dagen

åt den approach som är nödvändig just nu 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-24 15:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Återkommande Orddiarré?
eller "Homeopatisk förtunning"
som den gode Moltas E.
Brukade säga
2017-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Avskyr sådana snutfagra ord, som poppar upp om allt och inget. Bra skrivet
2017-10-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Domino effekten det ena ger det andra
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP