Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pseudororschach

kort och koncis
målbild i framtid

- prokrastinerar

långrandiga, uttömmande, krävande, malande, gnagande, vedervärdiga, underbara ord

- vänner

.

meningsutbyten av rang
äger permanent vistelsetillstånd

invändigt ramaskri
kan kallas vardag

men

inte var dag
tomheten blir lättnad

- njuter




Övriga genrer av ruddy good
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-25 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good