Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burit sedan födseln

 

Mörkret smakar inte längre lakrits

stöttar inte längre min ork att känna

 

det finns en vurm runt trädens vingar

att vilja skapa vackerhet av den tid

som jag burit sedan födseln.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-25 16:55



Bookmark and Share


  aol
Gillas bra där,
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP