Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor blir pretentiösa


Jag tänker, alltså är jag

Jag har inte känslor hela tiden
De har svalnat med åren
Från fasansfulla och euforiska lågor till något mer behagligt
uttömt, utmattat...i stunder tråkigt. I stunder ingenting.

Då och då undrar jag om jag är kvar i min kropp, i mitt huvud,
eller om de går för egen maskin? Jag undrar om alla andra undrar.

Ibland kommer känslorna tillbaka, en sekvens av skarpa osammanhängande glimtar från det förflutna. Som om jag vore trasig. Som att filmen är felklippt.

Men det gör ingenting, jag kan alla repliker utantill.




Fri vers (Fri form) av JLS
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-26 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS