Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vår sorg

Vad är sorg.

Den fysiska känslan i maggropen.

Den tunga känslan i huvudet.

Ögon som inte ser.

Blickar som stannar i horisonten.

Släpande steg i tunga tankars takt.

Minnesbilder från det förgångna.

Förlorad lycka.

Förlorad trygghet.

Förlorad liv.

Förlorad framtid.

Frågor som inte ställdes i tid.

Skulden av alla ogjorda handlingar.

Ånger.

 

Frågor som inte får svar.

 

Saknade Svar.

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-26 12:45



Bookmark and Share


  Stephie
Välskrivet.. exakt så skulle jag ha kunnat beskriva sorg. Det du har svar på är kanske bara på din första fråga: vad är sorg? De följande stroferna beskriver det så väl. Jag gillar den form du valde. Att avståndet ökar i slutet ger sken om att det kommer ännu mer frågor och tankar i en oändlighet.. och att bladet inte räckte till.
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP