Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När gränserana suddas ut

 

 

Med ett ord har du förminskat mig.  Med ett ord har jag gått från kärlek till att vara ingen. Men det är ok! Du är mannen som säger att jag är dum. Stanna med någon som ser ner på sin fru, det gör jag aldrig! Någonstans finns en gräns...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-26 20:31



Bookmark and Share


    snöö
Precis så en viktigt uppmaning till alla att skapa en gräns för vad man ska behöva tåla.
2017-11-17

  Lars Hedlin
Bra där
2017-11-04

  i af apa
Rätt!!
2017-10-27

  Peter G VIP
Att bli förminskad och nedvärderad av den som står en närmast gör nog mest ont av allt, bra att sätta en skarp gräns , visa att man inte accepterar detta!




2017-10-27

  aol
Helt rätt så obehagligt att bli behandlad så.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP