Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nr 2

 

 

 

Jag känner inget längre. Orden tog djupare inombords än de kanske borde. Nu känns livet endast motbjudande och jag undrar vem du är. Så nära men ändå så långt borta. Det ömma fanns aldrig, det var bara att knulla som gällde. Den som betyder något för dig är du själv, ingen annan är av betydelse. Jag mår illa och försöker att dränka mig med sömntabletter inatt. 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-26 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör starkt
2017-11-04

  i af apa
Simma upp till ytan- du når ett nytt land!
2017-10-27

  Peter G VIP
Ett brutalt uppvaknande du beskriver, att upptäcka att den man lever med inte alls är den människa man trodde, där finns en annan som inte visat sig förut.

En fruktansvärt jobbig situation, men glöm inte att hålla huvudet högt, du är värd så mycket mer!

Kram!

2017-10-27

  aol
Så ruggigt att läsa ett sånt ego mår inte bra han gömmer sej i sin iskyla,såna är bara att lämna bakom sej det gör ont men det går, kram vännen.
2017-10-27

  lodjuret/seglare VIP
Uttrycksfullt minst sagt. Om en slags ensamhet som är sådan till sin natur att den som känner sig ensam, ändå knappast är ensam om att känna det.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP