Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struntmannen

Stuntmannen slog upp
knän, armbågar och whisky
och sa: Strunt samma!




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-05-30 14:28



Bookmark and Share


  Mozart
Får jag citera
dig nästa gång jag slår upp
leder eller sprit?
---
Tack för slående läsning!
2006-05-31

  Bengt VIP
Ha ha ha jättekul!
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP