Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få äga alla mina kanter



Alla dessa kyssar
ta bort dem från mig
de lämnar spår som skaver
jag vill vara min egen
äga mina nej
ge bort mina ja
alla dessa kyssar
fjäderlätta,
stönande,
ömma,
upphetsade
(raspande)
ta bort dem från mig
lämna min hud i fred
låt mig få vara min egen ut i alla kanter
där jag slutar finns bara
pansar
från och med nu





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 470 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-28 20:37



Bookmark and Share


  emsutan
jag fullkomligt avgudar sättet du använder dina ord. dom väcker något i mig. gör mig glad och ledsen på samma gång. igenkännande till max. och det gör ont.
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

mögel