Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en drog

 

Hördu du 

 

du är vad du är

vad du vill vara

 

Jag har inget med det

att göra

 

Det är fint att du finns.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-29 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mödrar bestämmer för mycket
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP