Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärr


skriver in ditt namn i mina revben, en bokstav i varje, eller hela i ett.
skär in dina läppar i min hals
ditt svett på mina lakan, kärleksfläckar,
kladdiga vinglas,
falsk nynnande i badrummet mitt i natten.

borta hela natten, du sluddrar och jag kysser dig ändå,
karvar in alla små detaljer,
jag vill ha ärren.




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-29 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M