Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språket

Bara du själv kan se all fina tankar

Bara du kan se de onda tankarna

Vad ser alla andra, fina eller onda

Gissa vad är dolt i mina ögon

Har så mycket att vara glad över

Mina barn, barnbarn och mamma

Samt orden och språket




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-29 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tacksamheten är stor
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson