Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri sikt


Uret
visaren
riktningen

Vägen
utsträckningen
destinationen

Vägskälet
valet
rörelsen bort

från kringelkrokiga
krokomvindlande
senvägar och vankelmod
som så sakta rinner av

Ordet
kombinationen
öppningen ut

mot de långomlängsta
horisontblidgande
esplanaderna och friheten
som rör sig mellan träden




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-29 16:54



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Väldigt skickligt utmejslad text som fångar intresset. Väldigt bra!
2017-10-31

    ej medlem längre
Väcker tankar och bilder om liv och texter!
2017-10-30

  Johan Strömstedt
En fin och klok text.
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP