Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urdjur

Jag är ett yrvaket urdjur
Uppstigen ur havet
Beskaffad med lemmar
Och flera kilo blod

Jag är en vandrande himlakropp
Född ur ett stjärnfall
En lustfylld kropp
I ett slitet sinne

Jag är ett ändlöst sinne
I en oändlig rymd
Nedtryckt i en tidsficka
Som snart sprättas upp




Fri vers av Ida Annie
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-29 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annie