Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli hel

Jag ville bara bli hel
Klä min saknad i ord

Jag ville bara slå rot
I en känsloparad

Jag ville bara nå ut
Utan garde och åsikter

Jag ville bara vila
I skuggan av ett stjärnfall

Vetskapen är tärande
Sömnen full av domar

Valen är fria
Men vaktade av
Rödögda spioner
Sänker ned kannor av tvivel

-Säkerställ din existens
Viskar rösterna i kör

Sanningen är saknad
Virkad av min skuggfigur

Sanningen är brödraskap
Urhavets ordlösa sång

Alla vilar ni mot mig
Era själar skrämmer er

Alla törstar ni vilt
Och synar varje dröm




Fri vers av Ida Annie
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-29 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annie