Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstrusk

höstrusk kom med vintertid 

iskalla vindar 

viner utanför fönstret 

snöblandat regn far ner 

saltbilen far fram på vägen 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-30 07:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Våren och sommaren i varmt minne!
2017-11-04

  ULJO
Långt till vår
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77