Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mysfaktor

även om vi klagar 

på hösten

mörkret

vi ändå myser 

tänder ljus

kryper upp i soffan 

under en filt 

kanske skriver en dikt

läser en bok

ser en bra serie 

mysfaktor om hösten 

när mörkret sig sänker

är ändå mysig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-30 07:10



Bookmark and Share


    snöö
Njut av tiden om du kan känna så. Det bästa är att försöka, hur tungt det än kan kännas. Din dikt tar vara på det fina.
2017-11-17

  Lars Hedlin
Det skriver jag under på!
2017-11-04

  Maria Sundelin VIP
Håller med
Kramar
2017-10-30

  Rise Little One
Underbara stunder att njuta av trots mörkret1
2017-10-30

  ULJO
Härligt
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77