Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke jag ofta när

Jag sitter på livets arena!
ser hur kombattanter slåss på liv och död för att föra fram sin odiskutabla sanning som "alla" redan borde veta!
På åskådarplats ter sig ibland de oemotsägbara som mycket små ur ett större perspektiv!

Vilken sida står dom på?
Spelar just ingen roll då de slåss desperat med alla medel för att "bevisa sin rättfärdighet"

Alla som måste bulta in och besegra sina motståndare är förlorare i mina ögon då de någonstans på vägen förlorat sin medmänsklighet och förståelse för andra.

Ser det inom alla arenor.
politik,religion,administration,ekonomi,personliga osv.

Jag då?
Åskådaren jag har nog resignerat i det stora trots att jag fortfarande fascineras av människor!

Så får nog konstatera där jag sitter på läktaren att även jag är en ytterlighet som inte bidrar......




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-30 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant synd om människan
2017-10-30

  bögpoesi
det är synd om människan. Bra observation om inte annat, det är ett bidrag i sig
2017-10-30

  Gronman
Då är vi två iallafall.
Tvivlet är grundläggande för utveckling.
Sanning och facit kommer alltid efteråt.

2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ