Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ingen tidigare ropat

 

Jag har funnit dig

rört dig

sett nattens dunkla

hämta dig

 

jag har somnat dig

drömt dina drömmar

och ångrat dig tillbaka

 

fångat din flyende fågel

hämtat ditt eko

där ingen tidigare ropat.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-30 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP