Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min segelbåt

Lagt mig ned i min segelbåt

Hör vågorna slår mot skrovet

Somnar gott i ljudet av vågorna

Allt detta hör barndomens tid till

Denna underbara tid som man bara behövde ta hand om båten




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-30 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt skrivet med stor känsla med

2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson