Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver från de dunkla djupen

Mina sjukdomar, schizofreni, Bipolär och diabetes

Men hemskast är de psykiska åkommrna

Jag lever med det varje dag’

Kan höra skrien från de ensamma själarna

Som låter sina skri uppfylla mig ifrån de mörka djupet

De söka ro som jag

Skriver av mig, det tar det mesta av ljuden i mitt huvud




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-30 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är viktigt och riktigt att kunna och få göra det, ger dig hälsa och hopp och framtidstro !!

kramar <3
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson