Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrev mig


alla jordsnurr suddades ut; du blev buren av en annan kraft,
och fotoalbumen har samma positioner, tills jag ändrar dem.

Du trycker dina höfter mot mina,
i takt med The Cure, however far away I will aways love you,
jag var så mjuk tills du kom med din hårdhet.

Du skrev redan ditt namn på mig,
på mitt revben, tätt intill lungorna,
det gör fortfarande så ont, varför gör det så ont





Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-31 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M