Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad dikt


I Allhelgonatid

Det lindrar en smula
vår smärta,
när vi tänder Allhelgonaljus.

Det är skönt låta tankarna
vila
från tidsandans hets och brus.

Det dämpar en smula
vår saknad
att minnas det vackra som var.

Det är tröstrikt att känna
och veta
att minnena de har vi kvar.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-31 08:43



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ord och tankar att ta till sig.
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl