Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nämn mitt namn




att du öppnar din mun och talar
gör dig till människa

att du nämner mitt namn
gör att du vet det

hur jag reagerar
berättar om vad du får mig att känna

att jag vet att du vet...
att jag vet hur du känner att säga det...

att jag vet att jag har mitt namn...
att jag vet att du vet vad jag tycker om det att du vet...

att mitt namn är namnet på mig...
att jag är mitt namn...och du får det

min identitet
en del av dig

jag är inte längre rädd
för ditt namn

för jag vet
jag har mitt eget

du är inte längre rädd
för ditt namn

för du anar så smått
att du har ett eget





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-31 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var fin
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP