Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH JAG GICK

 

Min hand

strök din kind

 

och jag läste

din längtan

 

till mig

 

i ögonens blå

pupiller

 

föll en tår

 

för det oblivna

livets skull

 

och jag gick

 

hjärtat lämnat

i din ägo

 

för alltid

 

jag lyfte

min hand

 

anade doften

från din kind

 

märket i mig

av dig

 

och något brast




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-06 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...det känns lite sorgligt...
2017-11-12

  Solstrale VIP
Powerfull! Berörande och djupt!
2017-11-07

  Valter Örn VIP
Mycket stark dikt om ett obevekligt slut på ett kärleksförhållande. Och ,man lämnas med frågan hängande i luften om vad som föregått brytningen.
2017-11-07

  Anya VIP
Så fint om ett avsked...tänker jag. Ibland måste man gå fast något brister. Bra vändning i sista raden.
2017-11-07

  M.Eta
Smärtsamt.
2017-11-07

    ej medlem längre
Starkt, smärtsamt och mycket vackert skrivet.
2017-11-06

  Rise Little One
Kärleken var fin även om den var inte fullständig...
2017-11-06

    ej medlem längre
Smärtsamt, gripande och känslosamt! Ibland räcker det inte med att kärlek finns. Man måste göra svåra val.
2017-11-06

  ULJO
Starkt berörande din text
2017-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om kärlekens knopp som inte fick slå ut i full blom!
2017-11-06

    ej medlem längre
Så otroligt berörande och sorgsna rader..
2017-11-06

  Blomma-Stjärna VIP
så sorgligt vackert om den stora kärlek man avstod att förverkliga!
2017-11-06

    ej medlem längre
Smärtan skriker i denna mycket berörande dikt.
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP