Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Figurer

dom här figurerna tänkte jag rita
men så iddes jag inte
så vill du se dom
får du rita dom själv
eller bara tänka dig

flodhästpräst
griscerise
grävlingtävling
giraffpilaff
noshörningkörning
vråkbråk
alpackamacka
rödingförbrödring
asgamkram


och hitta gärna på fler




Övriga genrer av stenhur VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-01 10:02



Bookmark and Share


  walborg
flygande ordbilder som gör mig glad!
2017-11-01

  ULJO
Intressant
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP