Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos i huvudet

Dagen tog mer än den gav

Trött tar jag när jag går in i lägenheten

Det snurrar i hela min kropp när jag stiger in

I det totala kaoset som får det att snurra i hela kroppen

Men kaosen får mig att fortsätta kämpa

Även om jag får använda rullator

Kampen går vidare




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-01 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alla vi får ibland kämpa dagen
för den ska gå
och vi får bättre må

2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson