Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som regn


när jag faller
för dig

faller jag
som regn

mjukt mot gatan
kanske hårt som satan

jag faller
och breder ut mig

i kaskader
i varje vattenpuss

jag är osynlig
är i tusental

droppar glimrande
pulserande i dina händer

jag är vätan innanför din krage
jag är nära, jag är

alldeles intill
i fritt fallande 

fall













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-01 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP