Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granne med gud

En flicka så söt står och väntar på dig

När du närmar dig henne

Så då ser du att hennes skönhet är en mask

Hennes hjärta av den hårdaste granit

Ur hennes ögon lyser det av kaos

Du vill inte gå till henne

Men dras till henne

Då viskar hon, jag bor granne med Gud

Så är det och kommer alltid vara så att kaos är granne med Gud




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-01 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så är det
ur kaos varde liv

2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson