Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål mina vänner

Jag höjer ett glas

Och det lär nog bli fler

Den här skålen mina vänner är skålen för er




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-01 18:03



Bookmark and Share


  aol
Tack och skål tillbaka vännen,
2017-11-02

    ej medlem längre
helgglasen?
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson