Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När med blir mot vad finns då för bot?


nyhetsflash - igen

journalist styckmördad av en dansk uppfinnare
vasinnesskjutning i Las Vegas
terrordåd i New York

#metoo breder ut sig när kvinna efter kvinna
vittnar om mäns sexuella trakasserier 

världen är rubbad
och jag avtrubbad

höjer inte ens på ett ögonbryn längre

det onda som sker är bortom ondska
och allt detta när vi faktiskt kan och borde vara
SNÄLLA!







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-02 14:57



Bookmark and Share


  Svartsilver
Människan blir avtrubbad
Läser redan hur folk härinne förlöjligar
mäns våld mot kvinnor. Det sprider ut sig, hatet.
2017-11-02

  Öknens Ros VIP
Människovärdet snart lika med noll.
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP