Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig hän

Jag ska hitta det jag inte funnit än

Ta mig tid att prova allt

Känner ljuset sakta komma

Tillåt mig att vara obekväm

Bryta slentrianen blåsas bort

Ge mig hän




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-02 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson