Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva en bok

Att skriva bok är inget som man gör i hastigheten

Krävs ett noggrant förarbete en bra schemabildning

Min bok har jag skrivit på i tre månader nu

Ändå har jag bara skrivit en bråkdel av tiden som det tillslut kommer att ta.

Har inte sagt någon slutdatum på den än

Skriver och skriver om hela tiden

När jag tycker den är klar ska ett förlag godkänna

Sen är det att trycka upp den

Fast riktigt så enkelt är det inte, att hitta ett förlag som

Inte refuserar den det är som att vinna på lotto

Men jag skriver för att dt är skoj och för att själv förstår mig




Prosa av Jan Johansson
Läst 167 gånger
Publicerad 2017-11-02 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson