Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina svarta perioder



När natten kommer och sveper in oss blir allt svart
Se men inte synas är devisen jag går på när jag är i mörknet
Det är i ljuset jag får kraft att klara det svarta




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-11-02 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson