Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormgrop

(Det gör så ont.)
Tankarna blir till en ormgrop,
hjärtat bultar så hårt att jag bultar i takt, och min bröstkorg gör uppror, min bröstkorg skakar med hela min kropp, det finns inga krigare kvar, och min hornhinna svider fortfarande,
inte tårar, bara syra,


& det skrapar inuti mig.
Jag var en prinsessa, (en hora), en ormgrop av
smuts, blod, svett, sperma,
hur det kliar överallt,

och allting suddas ut




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-03 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M