Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtlindring

Himmeln täcker oss av regn

Allt eller inget

I vad ska vi räkna våra hemligheter

Jag hoppas att våra behov ska behövas rättas till


När man tänker på den smärtlindring som kommer

Så ler jag för mig själv, varför skulle de lyckas

Jag tror på det, därför tror jag på det




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-03 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är viktigt att tro
då får vi mål och mening
och orkar med vår vardag
utan att ta av oss livet
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson