Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det någon mening

Det finns saker som målas svart

Finn inte någon mening

Vi kan alltid påverka

Hur nära den totala smärtan är

Så går det att göra något


Jag vet

Haft den både i min själ

Och kropp som varit så pass

Att jag stänger av men smärta så

Men summan av smärtan är konstant




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-03 14:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet !
Positivt till max

bra <3
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson