Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterfesten

Näktergalen kvittrar högt på grenen utanför mitt fönster
Ångesten har bubblat upp och ger mig ingen ro
tankar allt för obekvämma för att våga dela med mig
Stanken av min ynklighet som bara jag kan känna av

drömmar som jag krossat med min bara hand
Ensamheten gapar inom mig
Den som jag förtjänat på något vis
Vinet har gett mig en orolig eftersmak





Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-03 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream