Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November


novembergrått
stjärnhimlen har lagt sig
på kyrkogården




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-04 11:06



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vilken bra bild.
2017-11-05

  lodjuret/seglare VIP
Ändå glimtar solen,
till ibland, då någon fyller år
eller i himlens ruta.
2017-11-05

  Annie b'larsson VIP
Fyndigt, och många bilder får man inom sig också. Fint!
2017-11-04

    ej medlem längre
Suggestiv bild!
2017-11-04

  tom boreland
suverän bild med flera bottnar
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP