Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtat

 

 

 

nu känslorna lagt sig tillrätta

jag inte längre på högvarv går

du var nog ändå inte den rätta

jag mer och mer förstår

 

det som brustit har

kan inte lagas

det finns inget försvar

kan inte behagas

 

jag klipper banden

släpper dig fri

tar bort handen

allt är förbi

 

lyckan varar blott en stund

ett bloss som flammar upp

man kan ej bygga på lösan grund

man bör granska med en lupp

 

men jag vet att hjärtat säger annat

det som inom mig är

det är som tiden har stannat

det är dig jag har kär

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-04 12:02



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
lycka till :)
2017-11-05

    ej medlem längre
vacker kärleksförklaring
ömt skrivet

2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP