Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spökpsykoser

du hade rätt i det du sa
att vi är för lika du å jag

subtila förudmjukelser har etsats in
offer blir till förövare, hetta och adrealin

ilska bär på ansvaret
lät ingen gå skuldfri

maktlös står här vingklippt
vilsenhetens brunn är djup och oändlig

ett liv utan framtida prognoser
begränsad utav spökpsykoser







Bunden vers (Rim) av bögpoesi
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-04 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi