Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Den svenska tanten" är faktiskt ganska "hipp".


En utdöende art

 

 

 

"den svenska tanten"

ett pittoreskt inslag i gatubilden

snart ett minne blott

likt den afrikanska elefanten

och den ursprunglige vilden

fällda av ett skott

tant vill ingen vara

i denna skara

en chic och elegant

med snitt så snyggt

dock icke parant

det känns tryggt

tantens tid är förbi 

låt det så förbli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

det är ju så

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-05 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är ju så...
fint skriftat :)
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP