Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytspänningen

Se på mig
Och jag speglar dig

Gå på mig
Och du blir kvar på ytan

Bryt mig
Och du får dela mitt djup




Fri vers av Somatisering
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-06 17:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Wow! Starkt och meningsfullt uttryckt!
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering