Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberhaiku


du kommer väl snart
teven och jag, vi väntar
den första snön




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-06 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nattlig väntan på snön och allt vad den står för. Kanske just ingenting mer, och det är gott så.
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP