Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumglad

ända sedan vi dog har min hud
varit ett slagfält
och jag är för sjuk för att ens titta upp även när du släcker en cigarett mot min arm.


kanske önskar jag att jag var dum och glad / dumglad och lycklig






Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-07 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M