Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar utan struktur

Javisst gör det ont, tankar utan struktur.

Det som ska hålla ihop allting, vad är det någonstans?

Tankarna kan inte hålla sig i ordning

Det enda som finns att göra för att få ordning på de är

Är att skriva, skriva och skriva

Så får jag lite struktur i huvudet




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-07 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du stavar och skriver bra
strukturerat
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson