Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misskött

Det finns inte mycket jag begär
Jag mest bara är
Nu och här

Jag älskar att hjälpa och ge vad jag mäktar
Lugna dem som jäktar
Stärka dem som allt ursäktar

Men ibland eller ofta blir jag trött
Jag känner mig nött
Ibland till och med misskött

För även fast jag inget vill begära
Så behöver jag också kärlek från mina nära
Annars klarar jag inte att andra bära




Fri vers av maja_emilia
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-10 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo så är det allt
näring till blomman och den ger och strålar dagen i ända på blomsterbänken
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

maja_emilia
maja_emilia